Kanta-asiakasehdot

Kanta-asiakasehdot

Linda Moden kanta-asiakasjärjestelmän ehdot

 

Kanta-asiakasjärjestelmän periaatteet

Kanta-asiakasjärjestelmällä tarkoitetaan näissä ehdoissa Linda Mode -kanta-asiakasjärjestelmää ja kanta-asiakkailla/jäsenillä tähän järjestelmään liittyneitä yksityishenkilöitä. Linda Moden asiakkaat saavat erilaisia tuote-etuja ja kutsuja kanta-asiakasiltoihin. Linda Moden jäsenyys on henkilökohtainen ja jäsenyys myönnetään vain 18-vuotta täyttäneille. Linda Modella on oikeus hylätä jäsenhakemus.

 

Liittyminen kanta-asiakkaaksi

Kanta-asiakkaaksi liitytään täyttämällä rekisteröitymislomake joko Linda Mode – liikkeessä tai Linda Moden verkkosivuilla www.lindamode.fi/kanta-asiakas. Liittyminen on maksutonta. Liittymisen yhteydessä on täytettävä kaikki pyydetyt perustiedot. Liittymällä kanta-asiakkaaksi henkilö antaa henkilötietolain mukaisen suostumuksensa tietojen käyttämiseen kanta-asiakasrekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti.

 

Asiakastietojen käsittely ja markkinointi

Linda Mode käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Kanta-asiakasrekisterin tietoja Linda Mode käsittelee asiakassuhteen hoidossa sekä tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa asiakkaille. Rekisteritietoja ei luovuteta Linda Moden kanta-asiakasjärjestelmän ulkopuoliseen käyttöön. Kanta-asiakasjärjestelmän rekisteriseloste on nähtävillä internetissä osoitteessa www.lindamode.fi/kanta-asiakas.

Rekisterissä olevat tiedot perustuvat asiakkaan hakemusvaiheessa tai myöhemmin Linda Modelle antamiin tietoihin. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja pyytää tiedon päivittämistä tai virheen korjaamista ottamalla yhteyttä Linda Mode liikkeeseen tai sähköpostiin asiakaspalvelu@lindamode.fi.

Jotta Linda Mode voisi palvella kanta-asiakkaitaan mahdollisimman hyvin, tulee jäsenten ilmoittaa yhteystietojensa muutoksista Linda Modeen joko suoraan liikkeeseen tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lindamode.fi. Linda Mode voi lähettää kanta-asiakkailleen säännöllisesti tietoa, heille suunnatuista eduista ja tarjouksista.

 

Kanta-asiakkuuden irtisanominen

Linda Modella on oikeus lakkauttaa kanta-asiakkuus, jos jäsen rikkoo sopimusehtoja. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa Linda Moden kanta-asiakkuus ilmoittamalla tästä suoraan Linda Mode liikkeeseen tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lindamode.fi tai postitse osoitteeseen LINDA MODE, Tullintorin kauppakeskus, Tullikatu 6 lok 56, 33100 Tampere